Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu l’ànec sencer i separeu-lo en dues parts, salpebreu-lo i lligueu-lo tot fent un tronc sobre ell mateix. Marqueu els dos trossos lligats ben rossos en una cassola i reserveu-los.
  2. A la mateixa cassola, poseu-hi les carcasses d’ànec i rossegeu-les. Desglaceu-les amb el vi ranci i afegiu-hi les verdures tallades a trossos. Deixeu-ho sofregir fins que estigui ben ros, cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho bullir 2 h o fins que redueixi a la meitat. Coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Poseu els troncs d’ànec al forn. Aneu-los rossejant i afegint-hi el brou d’ànec de mica en mica, 1 h i 30 min. Després, afegiu-hi les prunes a trossos i els pinyons. Acabeu-ho de coure. Si queda molt sec poseu-hi una mica més de brou d’ànec.
  4. Retireu els fils de lligar la carn i talleu-la a racions. Poseu els talls d’ànec a sobre d’un tros de pa de prunes i salseu-los amb la salsa, les prunes i els pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto