Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu l’ànec sencer i separeu-lo en dues parts, salpebreu-lo i lligueu-lo tot fent un tronc sobre ell mateix. Marqueu els dos trossos lligats ben rossos en una cassola i reserveu-los.
  2. A la mateixa cassola, poseu-hi les carcasses d’ànec i rossegeu-les. Desglaceu-les amb el vi ranci i afegiu-hi les verdures tallades a trossos. Deixeu-ho sofregir fins que estigui ben ros, cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho bullir 2 h o fins que redueixi a la meitat. Coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Poseu els troncs d’ànec al forn. Aneu-los rossejant i afegint-hi el brou d’ànec de mica en mica, 1 h i 30 min. Després, afegiu-hi les prunes a trossos i els pinyons. Acabeu-ho de coure. Si queda molt sec poseu-hi una mica més de brou d’ànec.
  4. Retireu els fils de lligar la carn i talleu-la a racions. Poseu els talls d’ànec a sobre d’un tros de pa de prunes i salseu-los amb la salsa, les prunes i els pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto