Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre al foc en un cassó, fins que agafi un color de caramel suau. Afegiu-hi el vinagre i deixeu-ho bullir un moment. Afegiu-hi el brou i deixeu que bulli fins que agafi textura de salsa. 
  2. Per a les peres: peleu les peres. Traieu-ne el cor i talleu-les de dalt a baix amb un gruix de 0,5 cm, aproximadament. Poseu un cassó al foc amb el moscatell i el sucre. Feu que bulli fins arribar a 105 ºC. 
  3. Muntatge: feu els pit d’ànec a la planxa en una cocció similar a la que faríeu amb un filet de vedella. Marqueu els talls de pera a la mateixa planxa. Damunt de l’ànec poseu la reducció del brou, i, a sobre de cada tall de pera, un fil de la reducció de moscatell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: