Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a rodanxes. Rebutgeu-ne les potes.
  2. Bateu l’ou i l’aigua. Afegiu-hi la farina a poc a poc, perquè s’hi vagi integrant.
  3. Amb l’ajut d’un adult, poseu prou oli a escalfar. Per saber si està a punt, tireu-hi una gota de massa i, si s’enfonsa, és que encara és fred; si sura i s’infla, és que ja està a punt.
  4. Submergiu les anelles de calamar a la massa, repesqueu-les amb una forquilla i deixeu-les caure, amb molta cura, a l’oli calent. Procureu no fregir-ne gaire quantitat de cop, perquè no es refredi l’oli. Amb un parell de minuts ja n’hi ha prou.
  5. Amb molta cura, retireu les anelles amb una escumadora i eixugueu l’oli sobrer deixant-les sobre un paper absorbent. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: