Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a rodanxes. Rebutgeu-ne les potes.
  2. Bateu l’ou i l’aigua. Afegiu-hi la farina a poc a poc, perquè s’hi vagi integrant.
  3. Amb l’ajut d’un adult, poseu prou oli a escalfar. Per saber si està a punt, tireu-hi una gota de massa i, si s’enfonsa, és que encara és fred; si sura i s’infla, és que ja està a punt.
  4. Submergiu les anelles de calamar a la massa, repesqueu-les amb una forquilla i deixeu-les caure, amb molta cura, a l’oli calent. Procureu no fregir-ne gaire quantitat de cop, perquè no es refredi l’oli. Amb un parell de minuts ja n’hi ha prou.
  5. Amb molta cura, retireu les anelles amb una escumadora i eixugueu l’oli sobrer deixant-les sobre un paper absorbent. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

21 feb

Taller de patés vegetals

Els patés vegetals són una opció divertida, nutritiva i saludable per preparar entrepans, entrants...

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto