Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: tritureu tots els ingredients fins que n’obtingueu una crema fina.
  2. Per al cebiche: marineu 30 min el peix i el marisc en el suc de llima, l’oli, la sal i el pebre. Afegiu-hi el tomàquet, la ceba i el coriandre picat.
  3. Muntatge: en una copeta de còctel disposeu una mica de crema en el fons. Acabeu-la d’omplir amb el cebiche i acompanyeu-ho amb el caviar i les torradetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Coca d'oli i olives amb bacallà confitat i vel d'oli

Coca d'oli i olives amb bacallà confitat i vel d'oli

Per Antaviana (Figueres - Alt Empordà)

Bacallà Lola

Bacallà Lola

Per Diego Arasa - Restaurant Diego (Santa Bàrbara - Montsià)

Mini clotxa d'arengada i raïm amb el seu caputxino de tomàquet i oli d'Empeltre Sense
lactosa

Miniclotxa d'arengada i raïm amb el seu caputxino de tomàquet i oli d'oliva empeltre

Per Rosa i Josep M. Vallespí - Restaurant Nou Moderno (Vilalba dels Arcs - Terra Alta)

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto