Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les cebes en un bol i cobriu-les amb l'aigua.
  2. Afegiu-hi el vinagre i deixeu-ho macerar 2 h. Poseu el contingut del bol al vas i programeu 4 segons, velocitat 4.
  3. Escorreu-ho amb el cistell i poseu la ceba trossejada entre molts papers absorbents de cuina per treure-li tot el líquid (és molt important, per obtenir un bon resultat, que la ceba estigui ben escorreguda). Reserveu-ho.
  4. Poseu en el vas el surimi i els ous. Trossegeu-ho programant 3 segons, velocitat 4.
  5. Incorporeu-hi el bonítol, la maionesa i la ceba tendra reservada i programeu 10 segons, velocitat 3. Acabeu de barrejar-ho amb l'espàtula i retireu-ho del vas.
  6. Serviu l'aperitiu sobre fulles d'endívia, cabdells, torrades, cassoletes, etc. Opcionalment, acabeu-ho amb llagostins o gambes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: