Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: en una paella amb una mica de mantega, enrossiu la ceba, l’all, el llorer i els xampinyons. Afegiu-hi mel i caramel·litzeu-ho. Desgreixeu-ho amb el vinagre, afegiu-hi el vi i reduïu-ho. Incorporeu-hi el fumet i la soja. Deixeu-ho bullir suaument 10 min. Coleu-ho. 
  2. Torreu la mantega en una cassoleta i aboqueu-la a la salsa calenta. 
  3. Per a les verduretes: netegeu-les i feu-les coure en aigua bullent fins que siguin grenyals (al dente). 
  4. Per al peix: tritureu els fruits secs i barregeu-los amb pebre i pa ratllat. 
  5. Saleu el peix, passeu-lo per la clara d’ou batuda i arrebosseu-lo amb la barreja anterior. Fregiu-lo en abundant oli i escorreu-lo. 
  6. Repartiu les verdures i col·loqueu-hi al damunt el peix cruixent. Acabeu-ho amb les herbes fresques i mel. Serviu la salsa a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: