Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el foie fresc a daus i daureu-los uns segons en una paella baixa sense oli. Retireu-los. En la mateixa paella, salteu els ceps tallats a daus uns minuts.
  2. Traieu la pell de les cuixes d'ànec confitades i separeu-ne la carn, tallant-la a tires. Afegiu la carn a la paella.
  3. Incorporeu els tomàquets ratllats i deixeu que tot el conjunt se sofregeixi uns minuts, fins que el tomàquet hagi perdut l'aigua.
  4. Afegiu-hi l'arròs i el pebre vermell i doneu-li un parell de voltes perquè l'arròs s'impregni bé dels sabors.
  5. Aboqueu-hi el brou i poseu-ho al punt de sal. Deixeu-ho coure a foc suau 5 min i acabeu la cocció al forn, a 200 ºC, amb escalfor a dalt i a baix durant 13 min. Quan falti 1 min per acabar la cocció, poseu-hi per sobre els daus de foie i acabeu de cuinar l'arròs. Deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir-ho.
  6. Serviu-ho a la taula presentant l'arròs a la mateixa paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: