Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el foie fresc a daus i daureu-los uns segons en una paella baixa sense oli. Retireu-los. En la mateixa paella, salteu els ceps tallats a daus uns minuts.
  2. Traieu la pell de les cuixes d'ànec confitades i separeu-ne la carn, tallant-la a tires. Afegiu la carn a la paella.
  3. Incorporeu els tomàquets ratllats i deixeu que tot el conjunt se sofregeixi uns minuts, fins que el tomàquet hagi perdut l'aigua.
  4. Afegiu-hi l'arròs i el pebre vermell i doneu-li un parell de voltes perquè l'arròs s'impregni bé dels sabors.
  5. Aboqueu-hi el brou i poseu-ho al punt de sal. Deixeu-ho coure a foc suau 5 min i acabeu la cocció al forn, a 200 ºC, amb escalfor a dalt i a baix durant 13 min. Quan falti 1 min per acabar la cocció, poseu-hi per sobre els daus de foie i acabeu de cuinar l'arròs. Deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir-ho.
  6. Serviu-ho a la taula presentant l'arròs a la mateixa paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto