Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu els pèsols i reserveu-los.
  2. Peleu i piqueu la ceba de Figueres ben fina. Poseu-la a coure en una cassola de ferro colat amb un raig d’oli. A mitja cocció, incorporeu-hi els alls picats i, seguidament, el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure fins que quedi un sofregit ben concentrat.
  3. Mentrestant, prepareu la cabra a sobre d’una plàtera per no perdre’n els sucs i el corall que té.
  4. Obriu la cabra per la part del darrere amb l’ajuda d’un cullerot i feu pressió cap amunt. D’aquesta manera, us quedarà la closca superior separada i es podrà accedir millor a la part on hi ha la carn.
  5. Guardeu el suc que surt i, també, el corall. Talleu-la amb la mitja lluna a trossos petits, vigilant de no esquerdar la closca de les potes.
  6. Poseu la cabra al sofregit i doneu-li unes voltes. Incorporeu-hi l’arròs, i un minut més tard, el brou bullent. Deixeu-lo coure 10 min a foc fort.
  7. Mentrestant, netegeu i talleu els ceps. Salteu-los a foc viu durant 1 min.
  8. Incorporeu-hi els pèsols i els ceps, proveu el punt de sal i poseu el foc al mínim. Deixeu acabar de coure l’arròs i, quan faltin 2 min, afegiu-hi l’aigua de la cabra i el corall.
  9. Apagueu el foc, afegiu-hi la mantega i el formatge ratllat i remeneu-ho. Deixeu-ho reposar un parell de minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto