Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu els peus dels ceps a dauets. Peleu i piqueu les escalunyes. Netegeu els cors de la carxofa i talleu-los per la meitat.
  2. En una cassola, poseu l’oli de ceps, l’escalunya picada, les carxofes i els peus de cep. Sofregiu-ho durant un parell de minuts i, tot seguit, afegiu-hi l’arròs i salpebreu-ho. Afegiu-hi un cullerot de brou i aneu-ho remenant. Quan l’arròs s’hagi begut el brou, afegiu-hi un altre cullerot. Mulleu-ho fins que l’arròs estigui ben al dente.
  3. Talleu els caps dels ceps a làmines gruixudes i salteu-los amb un raig de l’oli de ceps. Afegiu-les al final per acabar l’arròs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto