Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Partiu el llamàntol a rodelles (aprofitant tot el suc que en surti). En una cassola de terra, poseu-hi un raig d’oli i salteu el llamàntol. Reserveu-lo per a més endavant.
  2. A la mateixa cassola on heu enrossit el llamàntol, enrossiu-hi la ceba, juntament amb els dos pebrots tallats a trossos petits. Tot seguit, ratlleu els tomàquets i feu un bon sofregit. Aboqueu el brou calent a la cassola i, quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i feu-lo bullir fort durant 13 min.
  3. Abans que acabi de coure’s l’arròs, afegiu-hi el llamàntol i les cloïsses que ja tindreu obertes al vapor. També a l’últim moment feu la picada amb l’all, el julivert i la polpa de la nyora. Després de deixar-ho bullir 13 min, apagueu el foc i tapeu la cassola. Deixeu que reposi de 5 a 8 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto