Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, poseu la llet, el sucre, la sal, l’arròs i el canonet de vainilla obert. Feu-ho amb arròs bahia del delta de l'Ebre, de gra rodó i curt. 
  2. Coeu-ho a foc suau 20-25 min. Quan l’arròs estigui quasi cuit, retireu-lo del foc i afegiu-hi la xocolata blanca, tallada a trossos.
  3. Barregeu-ho amb una espàtula, perquè la xocolata es fongui i doni cremositat a l’arròs.
  4. Ràpidament, poseu l’arròs en un bol i deixeu-lo reposar 10 min a la nevera.
  5. Serviu l’arròs, juntament amb la crema que us haurà quedat, en un plat fondo.
  6. Afegiu-hi una petita quantitat de sucre morè i cremeu la superfície amb un bufador. Serviu de seguida aquestes postres castellanes, amb un toc diferent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto