Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’arròs en una paella, en sec, 6-7 min, a foc mitjà i remenant-lo de tant en tant, fins que desprengui olor de torrat. Reserveu-lo.
  2. Peleu i piqueu la ceba.
  3. Escalfeu la margarina de soja i l’oli en una paella; ofegueu-hi la ceba, amb dos polsims de sal i el julivert. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho tot 1-2 min.
  4. Tireu-hi les tres quartes parts del brou de verdures ben calent, deixeu que bulli i abaixeu el foc al mínim; tapeu-ho i deixeu-ho coure 12 min.
  5. Afegiu-hi les faves i continueu la cocció 5 min més. Si calgués, afegiu-hi una mica més del brou reservat. Rectifiqueu-ne el punt de sal.
  6. Una vegada l’arròs estigui al punt, retireu-ho i afegiu-hi la menta picada; barregeu-ho.
  7. En servir-ho, ratlleu-hi el formatge de tofu pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: