Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu el conill salpebrat en una cassola amb oli.
  2. Quan estigui daurat per fora, afegiu-hi la ceba, els pebrots i l’all picats, i deixeu-ho ofegar.
  3. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ne evaporar l’aigua.
  4. Netegeu les carxofes de les fulles dures fins que quedi el cor blanc.
  5. Talleu-los en sis grills i elimineu-ne els pèls de l’interior. Afegiu-los al sofregit.
  6. Hidrateu les nyores, rasqueu-ne la polpa amb una cullera i afegiu-la a la cassola, remeneu-ho una mica i, tot seguit, afegiu-hi l’arròs.
  7. Remeneu-ho perquè l’arròs s’amari del sofregit, afegiu-hi el vi i deixeu-ne evaporar l’alcohol.
  8. Afegiu-hi el brou, la farigola i el romaní. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure 15 min. Rectifiqueu-ho de sal.
  9. Deixeu-ho reposar 2 o 3 min més i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: