Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb oli, salteu els escamarlans i els calamarsets i retireu-los.
  2. Afegiu-hi l’all picat (que no arribi a enfosquir-se) i, tot seguit, el julivert.
  3. Poseu la ceba a coure lentament.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho concentrar. 
  5. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho.
  6. Mulleu-ho amb el fumet i salpebreu-ho.
  7. Deixeu-ho bullir 10 min; a mitja cocció, afegiu-hi els musclos i les cloïsses.
  8. Incorporeu-hi els escamarlans i els calamarsets. 
  9. Retireu-ho del foc, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho reposar 2 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: