Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les potes de pop a rodanxes d’un dit.
  2. Talleu els escamarlans per la meitat, de dalt a baix.
  3. En una cassola amb un raig d’oli, marqueu els escamarlans per les dues bandes, perquè quedin daurats. Retireu-los del foc i reserveu-los.
  4. En el mateix oli, sofregiu les rodanxes de pop. Quan hagin agafat color, poseu-hi l’arròs i un polsim de pebre vermell dolç, i remeneu-ho.
  5. Aboqueu-hi el caldo Aneto calent.
  6. Deixeu-ho coure a foc suau 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs alliberi el midó i quedi un suc lligat al final. Salpebreu-ho.
  7. Quan falti 1 min per acabar la cocció, afegiu-hi els escamarlans 
  8. Retireu l’arròs del foc quan estigui grenyal i sigui caldós.
  9. Serviu l’arròs en la cassola, amb una mica de julivert picat al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Arròs i pasta

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto