Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les sipietes, però conservant-ne la salsa i la tinta.
  2. En una cassola de terrissa o de ferro colat, escalfeu l’oli. Quan estigui calent, salteu la botifarra feta a rodelles de 3 cm. Un cop feta, retireu-la.
  3. En el mateix oli, saleu i salteu les sipietes. Quan comencin a agafar una mica de color, traieu-les de la cassola i aboqueu-hi la ceba ben picada tot deixant-la que es dauri; vigileu que no es cremi.
  4. Incorporeu-hi la ceba, l’all ben picat, el julivert i el pebrot també ben picat. Quan el pebrot estigui cuit, afegiu-hi el tomàquet madur ratllat, deixant que concentri fins que prengui un color fosc el sofregit.
  5. Amb molt de compte que no es passi de cocció i es cremi, incorporeu-hi la botifarra i l’aigua bullent deixant-ho a foc mitjà durant 15 min. Un cop hagi passat el temps, doneu més intensitat al foc i, quan torni a bullir, aboqueu-hi l’arròs i les sipietes, deixant-ho coure a foc alegre durant 16 o 18 min. Aneu-ho remenant sovint perquè l’arròs tregui el midó i es torni cremós. Deixeu-ho reposar 2 o 3 min abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: