Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu l’aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els 100 g d’arròs i deixeu-lo bullir entre 35 i 40 min, fins que s’hagi passat de cocció. Retireu l’arròs del foc i refredeu-lo amb aigua freda. Passeu-lo per un colador i, amb una mica de paciència, aneu-lo escampant en una safata de forn. Poseu-hi un tros de roba al damunt i deixeu-ho fins que l’arròs hagi perdut tota l’aigua i estigui sec del tot. Quan el tingueu sec, fregiu-lo en oli calent. Així s’inflarà i quedarà cruixent. Després, passeu-lo per la canyella en pols. 
  2. Per a la sopa d’arròs amb llet: poseu la llet a escalfar amb tots els ingredients menys l’arròs. Quan arrenqui el bull, poseu-hi l’arròs i deixeu-lo bullir 35 min. Retireu-ho del foc i traieu la canyella i la llimona. Tritureu-ho i passeu-ho per un colador. 
  3. Muntatge: serviu les postres en un plat soper. Al fons del plat poseu-hi la sopa d’arròs amb llet; al damunt, una bola de gelat, i, al seu voltant, uns quants grans d’arròs cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto