Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu l’aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els 100 g d’arròs i deixeu-lo bullir entre 35 i 40 min, fins que s’hagi passat de cocció. Retireu l’arròs del foc i refredeu-lo amb aigua freda. Passeu-lo per un colador i, amb una mica de paciència, aneu-lo escampant en una safata de forn. Poseu-hi un tros de roba al damunt i deixeu-ho fins que l’arròs hagi perdut tota l’aigua i estigui sec del tot. Quan el tingueu sec, fregiu-lo en oli calent. Així s’inflarà i quedarà cruixent. Després, passeu-lo per la canyella en pols. 
  2. Per a la sopa d’arròs amb llet: poseu la llet a escalfar amb tots els ingredients menys l’arròs. Quan arrenqui el bull, poseu-hi l’arròs i deixeu-lo bullir 35 min. Retireu-ho del foc i traieu la canyella i la llimona. Tritureu-ho i passeu-ho per un colador. 
  3. Muntatge: serviu les postres en un plat soper. Al fons del plat poseu-hi la sopa d’arròs amb llet; al damunt, una bola de gelat, i, al seu voltant, uns quants grans d’arròs cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto