Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu el cos dels caps dels escamarlans. Reserveu els cossos al congelador. Poseu els caps d’escamarlà, la morralla, mitja ceba, el porro i el fonoll en una olla, cobriu-ho d’aigua i feu-ho bullir 20 min. Coleu el brou i reserveu-lo. Reserveu els caps d’escamarlans. 
  2. Per a l’arròs: sofregiu en una cassola l’altra mitja ceba i l’all, tot tallat ben petit. Quan ja sigui ben ros, afegiu-hi el puré de tomàquet i continueu-ho sofregint a foc suau. Al cap d’uns minuts, incorporeu-hi les trompetes netes i lleugerament tallades i l’arròs, feu-hi quatre voltes i comenceu a mullar aquest futur arròs amb el brou bullint. Aneu-hi afegint brou de mica en mica tot remenant, fins que l’arròs quedi gairebé cuit. Aquesta operació trigarà uns 16-17 min. 
  3. Recupereu els cossos dels escamarlans un xic congelats i peleu-los (si no els congeléssiu costarien de pelar). Salteu-los en una paella amb un raig d’oli d’oliva i un pols de sal. Enforneu els caps 2 min. Un cop tingueu l’arròs cuit, afegiu-hi un raig d’oli bo i remenant. Rectifiqueu-ho de sal. Serviu-ho al plat i, a sobre, poseu-hi els cossos i els caps d’escamarlà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto