Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els crancs en tres aigües per retirar el llot que puguin portar. Trieu els més petits (la meitat dels que hàgiu comprat). A continuació, salteu-los a foc viu dins una olla amb una mica d’oli i, quan veieu que són ben rossos, aparteu l’olla del foc i aixafeu els crancs amb la massa del morter.
  2. Torneu a posar l’olla al foc i afegiu-hi els 2 l d’aigua. Deixeu-ho bullir 15 min a foc viu i coleu-ne el brou.
  3. Sofregiu la ceba en una cassola amb un raig d’oli. A mitja cocció, afegiu-hi l’all, el tomàquet i la sípia. Acabeu el sofregit a foc suau. Afegiu-hi els crancs més grossos i deixeu-ho coure un parell de minuts més.
  4. Tot seguit, tireu-hi l’arròs i remeneu-ho lleugerament (si voleu que us quedi un arròs cremós, remeneu-lo de tant en tant, així s’allibera el midó més fàcilment). Mulleu-ho amb el brou de crancs (tres volums de brou per cada volum d’arròs). Deixeu-ho coure a foc viu uns 15 min. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho reposar un parell de minuts fora del foc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: