Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les verdures petites i ofegueu-les a la cassola. Ratlleu el tomàquet i afegiu-lo a la cassola. Passats uns minuts, afegiu-hi els moixernons nets i tallats per la meitat, si són grossos, i deixeu saltar el conjunt. 
  2. Afegiu-hi l’arròs i deixeu-lo enrossir un moment.
  3. Afegiu-hi el brou de verdures bullent incorporant-lo a mesura que la cassola el demani. Deixeu-ho coure uns 16-18 min.
  4. Rectifiqueu-ho de sal al final de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: