Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de fang amb un raig d’oli, enrossiu-hi totes les carns tallades a trossos i salpebrades. Afegiu-hi la ceba tallada fina, dos alls picats i deixeu-ho coure lentament fins que la ceba sigui ben daurada. Tot seguit, afegiu-hi el pebrot tallat a daus petits, el tomàquet ratllat, les fulles de llorer i un polsim de sal i pebre. Deixeu-ho coure lentament, anant-ho remenant de tant en tant, fins que obtingueu un sofregit molt concentrat.
  2. Tireu-hi l’arròs i feu-li donar uns tombs. Tot seguit, mulleu-ho amb l’aigua o brou bullent i afegiu-hi els pèsols i les carreroles. Deixeu-ho coure uns 15 min, aproximadament.
  3. 5 min abans de treure’l del foc, tireu-hi la picada d’all i julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto