Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb la ceba i el bitxo tallat ben petit amb l’oli fins que n’obtingueu una confitura. A continuació afegiu al sofregit els calamars de llauna tallats a rodanxes.
  2. Escaldeu amb el brou de pollastre les crestes de gall confitades per treure’n tot el greix.
  3. Tireu l’arròs al sofregit perquè es dauri i a continuació tireu-hi el brou de pollastre calent, el que us haurà quedat després d’escaldar les crestes. Deixeu-ho coure.
  4. Trieu les fulles més verdes de l'escarola i fregiu-les, han de quedar cruixents. Tritureu amb el túrmix les avellanes amb l'oli d'oliva.
  5. Muntatge: feu una muntanyeta amb tres cullerades d’arròs. Col·loqueu-hi les crestes i l’escarola. Al voltant dibuixeu-hi un cordó amb l’oli d’avellanes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: