Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la sèpia i guardeu-ne el fetge. Talleu-la a daus. Talleu també el conill a trossos petits.
  2. Poseu un raig d’oli en una cassola de ferro colat. Salpebreu els escamarlans i salteu-los a la cassola. Reserveu-ho.
  3. A la mateixa cassola, enrossiu tots els trossos de conill. Quan sigui ben ros, afegiu-hi la sèpia perquè es cogui lentament. Incorporeu-hi les salsitxes i deixeu que el conjunt agafi color.
  4. Afegiu-hi els fredolics nets i tallats per la meitat si són grossos; el fetge de la sèpia tallat a daus petits i els alls pelats i laminats.
  5. Poseu-hi l’arròs, doneu-li un tomb, i deixeu-lo rossejar 1 min. Poseu-hi el brou bullent i deixeu-ho coure uns 15 min, aproximadament. Quan faltin un parell de minuts, afegiu-hi els escamarlans. Apagueu el foc i deixeu reposar la cassola tapada els 3-4 min que li faltaran.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: