Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, ofegueu els alls tendres picats molt fins, amb un raig d'oli d'oliva. Quan s'estovin, afegiu-hi l'arròs i el romesco, remeneu-ho bé i afegiu-hi el brou de gallina, a poc a poc i durant tot el procés de cocció; feu coure l'arròs 16-18 min.

  2. Salpebreu-ho i afegiu-hi una cullerada de porradell picat abans de servir-ho.

  3. Podeu acompanyar l’arròs amb escamarlans o llagostins a la planxa.

  4. Afegiu una nou de mantega a l'arròs, abans de servir-lo, i barregeu-ho bé, per obtenir una consistència ben melosa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: