Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a dauets.
  2. Netegeu les carxofes deixant-ne només la part central, és a dir, el cor. Talleu el cor en quatre trossos.
  3. En una cassola amb un raig d’oli d’oliva, daureu el calamar. Quan agafi una mica de color, afegiu-hi les carxofes i deixeu-ho enrossir.
  4. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-lo una mica.
  5. Aboqueu-hi el caldo Aneto ben calent.
  6. Deixeu-ho coure a foc suau 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs no s’enganxi. Salpebreu-ho.
  7. Retireu l’arròs del foc quan estigui cuit i s’hagi evaporat el suc.
  8. Muntatge: serviu l’arròs en un plat fondo amb una mica de porradell picat al damunt, i acompanyat, si us ve de gust, amb una mica d’allioli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto