Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sofregit: netegeu la sípia i el calamar i reserveu-ne el fetge i la tinta. Escalfeu una cassoleta i afegiu-hi la sípia i el calamar tallat a daus d'1 cm.
  2. Escaliveu la pell dels pebrots i talleu-los en macedònia. 
  3. Escalfeu el recipient i afegiu-hi la ceba. Coeu-la molt lentament fins que agafi un color daurat intens.
  4. Afegiu-hi els alls fins, els concentrats, la nyora, el llorer i el sucre, i coeu-ho uns minuts. Barregeu-ho amb els ingredients del pas 1 i cuineu-ho uns 10 min més fins que aflori el greix.
  5. Per als calamarsons: netegeu els calamarsons i reserveu-los. 
  6. Rossegeu l'arròs en una paella i afegiu-hi el sofregit. Mulleu-lo amb el fumet i la tinta cuinada i bulliu-ho a foc mitjà. Afegiu-hi el corall de la sípia i salpebreu-ho.
  7. Paral·lelament, salteu els calamarsons per col·locar-los a la paella ja cuinada. Finalment, podeu refrescar l’arròs amb uns brots de germinats i uns punts de maionesa cítrica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto