Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa de sobrassada: simplement coeu a foc lent la sobrassada esmicolada i la crema de llet. Ha de coure fins que la crema de llet redueixi a la meitat.
  2. Fregiu l’arròs salvatge en una cassola amb força oli calent. Només necessitarà 1 min per estar a punt. Reserveu-lo sobre paper absorbent.
  3. Torreu els pinyons amb un raig d’oli en una paella, tenint cura que no se’ns cremin, perquè de seguida estan a punt.
  4. Talleu el carbassó a dauets menuts i salteu-los en una paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli i sal. Han de quedar cuits però no desfets.
  5. Bulliu l’arròs venere en abundant aigua i sal 45 min. Coleu-lo i, immediatament, integreu-lo amb la crema de sobrassada en una cassola, amalgamant i escalfant el conjunt.
  6. Muntatge: serviu l’arròs de seguida, amb els pinyons, el carbassó i l’arròs salvatge fregit per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: