Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: poseu a coure 1 l d’aigua salada amb el peix de roca, durant 30 min. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Per a la picada: en una cassola, sofregiu el pebrot sec i la meitat de la cabeça d’alls pelats, fins a daurar-ho. En el mateix oli, fregiu el pa i piqueu-ho tot al morter.
  3. Poseu una cassola al foc amb l’oli i tireu-hi la picada. Afegiu-hi les patates i cobriu-ho amb el brou de peix. Quan les patates siguin a la meitat de la seva cocció, afegiu-hi el rap salat i tallat a rodanxes amb l’espina.
  4. Deixeu-ho coure fins que les patates siguin cuites i es formi una salsa lligada a la cassola.
  5. Escalfeu una mica d’oli i tireu-hi l’arròs, que es dauri a foc lent, tot remenant-lo fins que quedi torrat. Afegiu-hi el brou de peix restant, i deixeu-ho coure a foc suau fins que l’arròs sigui cuit i completament sec.
  6. És un plat per servir en dos serveis, per una banda el guisat i per l’altre l’arròs a banda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto