Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: poseu a coure 1 l d’aigua salada amb el peix de roca, durant 30 min. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Per a la picada: en una cassola, sofregiu el pebrot sec i la meitat de la cabeça d’alls pelats, fins a daurar-ho. En el mateix oli, fregiu el pa i piqueu-ho tot al morter.
  3. Poseu una cassola al foc amb l’oli i tireu-hi la picada. Afegiu-hi les patates i cobriu-ho amb el brou de peix. Quan les patates siguin a la meitat de la seva cocció, afegiu-hi el rap salat i tallat a rodanxes amb l’espina.
  4. Deixeu-ho coure fins que les patates siguin cuites i es formi una salsa lligada a la cassola.
  5. Escalfeu una mica d’oli i tireu-hi l’arròs, que es dauri a foc lent, tot remenant-lo fins que quedi torrat. Afegiu-hi el brou de peix restant, i deixeu-ho coure a foc suau fins que l’arròs sigui cuit i completament sec.
  6. És un plat per servir en dos serveis, per una banda el guisat i per l’altre l’arròs a banda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: