Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els alls i trinxeu-los ben petits. Peleu la ceba i trinxeu-la ben petita.
  2. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i feu-hi sofregir lentament la ceba. Quan sigui gairebé cuita, poseu-hi els alls i doneu-hi un parell de tombs. Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet ratllat i el pebrot tallat a daus petits i deixeu concentrar el sofregit.
  3. Poseu-hi els quatre arrossos, doneu-hi un parell de tombs i tireu-hi el brou bullent. Coeu-ho 15 min a foc fort. Tot seguit, abaixeu el foc i controleu que no s’enganxi (són arrossos de cocció llarga, d’uns 35 min). Saleu-ho.
  4. Quan faltin 5 min per acabar la cocció, poseu els rogers nets, escatats i sense tripes al damunt de l’arròs. Tapeu la cassola i deixeu-ho acabar de coure. El mateix vapor que genera l’arròs courà els rogers. Ha de quedar un xic caldós.
  5. Apaguau el foc. Deixeu-ho reposar 5 min i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: