Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la melmelada de carbassa: peleu i trossegeu la carbassa ben petita, a dauets, i poseu-la en un recipient untat amb una miqueta de mantega a foc mitjà durant 25 min. Afegiu-hi el sucre i deixeu-ho ofegar 20 min més. Poseu la barreja resultant en pots tancats i deixeu-los de boca terrosa per segellar-los al buit. Deixeu-los reposar 5 dies.
  2. La gràcia és col·locar els formatges en un ordre de més fort a menys fort, per tal d’assaborir-los millor, i afegir-hi la carbassa al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: