Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu el peduncle de les nyores i poseu-les en remull amb aigua calenta durant 1 h. Un cop s'hagin rehidratat, retireu-ne la carn amb ajuda d'una cullera o la fulla d'un ganivet. La pell la podeu tirar.
  2. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los en una paella amb abundant oli d'oliva a foc viu. No els cuineu molt, amb un parell de minuts per cada costat n'hi ha prou. Un cop fregits, deixeu els trossos de bacallà sobre paper absorbent.
  3. En una cassola baixa, poseu un raig d'oli d'oliva i sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana. Tireu-hi un pessic de sal i deixeu que suï uns 5 min a foc mitjà.
  4. Passat el temps, incorporeu-hi els pebrots tallats a la jardinera i deixa que se sofregeixin 5 min més.
  5. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i la carn de les nyores. Deixeu que es redueixi uns 10 min. Rectifiqueu-ho de sal si fos necessari.
  6. Quan tingueu el sofregit al punt, afegiu els trossos de bacallà a la cassola i deixeu que tot el conjunt faci xup-xup uns minuts. No fiqueu cap cullera o espàtula a la cassola a partir del moment en què hi poseu el bacallà, ja que podríeu trencar-lo. Per remenar-ho, bressoleu suaument la cassola. Passats uns 5 min, retireu-ho del foc i tapeu-ho. A mi m'agrada deixar-ho reposar una estona, mentre faig l'aperitiu, perquè s'integrin bé els sabors. Després, si cal, ho escalfo en un moment i ho tinc a punt per gaudir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto