Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu el peduncle de les nyores i poseu-les en remull amb aigua calenta durant 1 h. Un cop s'hagin rehidratat, retireu-ne la carn amb ajuda d'una cullera o la fulla d'un ganivet. La pell la podeu tirar.
  2. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los en una paella amb abundant oli d'oliva a foc viu. No els cuineu molt, amb un parell de minuts per cada costat n'hi ha prou. Un cop fregits, deixeu els trossos de bacallà sobre paper absorbent.
  3. En una cassola baixa, poseu un raig d'oli d'oliva i sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana. Tireu-hi un pessic de sal i deixeu que suï uns 5 min a foc mitjà.
  4. Passat el temps, incorporeu-hi els pebrots tallats a la jardinera i deixa que se sofregeixin 5 min més.
  5. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i la carn de les nyores. Deixeu que es redueixi uns 10 min. Rectifiqueu-ho de sal si fos necessari.
  6. Quan tingueu el sofregit al punt, afegiu els trossos de bacallà a la cassola i deixeu que tot el conjunt faci xup-xup uns minuts. No fiqueu cap cullera o espàtula a la cassola a partir del moment en què hi poseu el bacallà, ja que podríeu trencar-lo. Per remenar-ho, bressoleu suaument la cassola. Passats uns 5 min, retireu-ho del foc i tapeu-ho. A mi m'agrada deixar-ho reposar una estona, mentre faig l'aperitiu, perquè s'integrin bé els sabors. Després, si cal, ho escalfo en un moment i ho tinc a punt per gaudir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto