Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu el peduncle de les nyores i poseu-les en remull amb aigua calenta durant 1 h. Un cop s'hagin rehidratat, retireu-ne la carn amb ajuda d'una cullera o la fulla d'un ganivet. La pell la podeu tirar.
  2. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los en una paella amb abundant oli d'oliva a foc viu. No els cuineu molt, amb un parell de minuts per cada costat n'hi ha prou. Un cop fregits, deixeu els trossos de bacallà sobre paper absorbent.
  3. En una cassola baixa, poseu un raig d'oli d'oliva i sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana. Tireu-hi un pessic de sal i deixeu que suï uns 5 min a foc mitjà.
  4. Passat el temps, incorporeu-hi els pebrots tallats a la jardinera i deixa que se sofregeixin 5 min més.
  5. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i la carn de les nyores. Deixeu que es redueixi uns 10 min. Rectifiqueu-ho de sal si fos necessari.
  6. Quan tingueu el sofregit al punt, afegiu els trossos de bacallà a la cassola i deixeu que tot el conjunt faci xup-xup uns minuts. No fiqueu cap cullera o espàtula a la cassola a partir del moment en què hi poseu el bacallà, ja que podríeu trencar-lo. Per remenar-ho, bressoleu suaument la cassola. Passats uns 5 min, retireu-ho del foc i tapeu-ho. A mi m'agrada deixar-ho reposar una estona, mentre faig l'aperitiu, perquè s'integrin bé els sabors. Després, si cal, ho escalfo en un moment i ho tinc a punt per gaudir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto