Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’arròs: talleu la botifarra negra a daus petits i sofregiu-los en una cassola de ferro. Afegiu-hi el sofregit de ceba i tomàquet, fet prèviament, i poseu-hi també els alls trinxats i les verdures.
  2. Sofregiu-ho 2 min i afegiu-hi l’arròs, que també sofregireu una mica.
  3. Mulleu-ho amb el fumet, que arrenqui el bull i abaixeu el foc al mínim. Deixeu-ho coure tapat o bé al forn a 200 ºC, fins que sigui cuit, uns 15-16 min.
  4. Quan a l’arròs li faltin 10 min —més o menys quan faci 5 min que bull—, feu els talls de bacallà a la brasa, amb les brases de carbó o de llenya ben fortes. Passeu una mica d’oli al bacallà, perquè no s’enganxi.
  5. Muntatge: quan el bacallà sigui cuit, poseu-lo al plat, juntament amb l’arròs, que ja estarà, i poseu-hi també les garoines, que haureu obert amb compte (amb una cullereta, traieu-ne les polpes i poseu-les sobre l’arròs i el bacallà), un raig d’oli d’oliva, i a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto