Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Peleu, renteu i talleu ben petites les verduretes. Poseu-les a coure en una cassola en aigua bullint, començant per les que triguin més: primer les patates, després la pastanaga, el pebrot, el porro, la ceba tendra i, finalment, les que es couen més ràpid. Deixeu-les coure 20 min (quan estiguin al dente), apagueu el foc i poseu-hi els talls de bacallà. Tapeu la cassola i ho deixeu uns 10 minuts. Disposeu les verdures en plats calents, el bacallà a sobre i decoreu-ho amb l’allioli, que el podeu posar tal qual o bé deixatat amb una mica del brou de cocció de les verdures.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

XXIII Festa de la Carxofa d'Amposta

La carxofa és un producte ben present a la gastronomia ebrenca i Amposta és una de les poblacions...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto