Preparació
- Per al brou de bacallà: en una cassola, poseu les espines de bacallà dessalades, el julivert, una ceba i la farigola. Coeu-ho 30 min, retireu-ho, coleu-ho i reserveu-ho.
- En una cassola, sofregiu l’altra ceba amb una mica d’oli. Quan sigui transparent, afegiu-hi l’all picat fi i l’arròs. Deixeu-ho sofregir 1 min i mulleu-ho amb el vi blanc. Deixeu-lo evaporar i mulleu-ho amb el brou de bacallà. Deixeu-ho coure 15 min. Apagueu el foc i afegiu-hi els trossos de morro de bacallà. Tapeu-ho.
- En una paella, sofregiu lleugerament els alls tendres partits per la meitat. Saleu-los i retireu-los.
- En la mateixa paella salteu les fulles d’espinacs (ben netes).
- En una paella petita poseu oli d’oliva en fred, els grans d’all laminats, i coeu-los fins que es daurin. Traieu-los i poseu-los en un paper de cuina per treure’n l’excés d’oli.
- En un plat fondo poseu l’arròs; a sobre, el tros de bacallà, i, damunt del bacallà, l’all tendre amb l’all fregit. Al costat, poseu-hi els espinacs.