Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brou de bacallà: en una cassola, poseu les espines de bacallà dessalades, el julivert, una ceba i la farigola. Coeu-ho 30 min, retireu-ho, coleu-ho i reserveu-ho.
  2. En una cassola, sofregiu l’altra ceba amb una mica d’oli. Quan sigui transparent, afegiu-hi l’all picat fi i l’arròs. Deixeu-ho sofregir 1 min i mulleu-ho amb el vi blanc. Deixeu-lo evaporar i mulleu-ho amb el brou de bacallà. Deixeu-ho coure 15 min. Apagueu el foc i afegiu-hi els trossos de morro de bacallà. Tapeu-ho.
  3. En una paella, sofregiu lleugerament els alls tendres partits per la meitat. Saleu-los i retireu-los.
  4. En la mateixa paella salteu les fulles d’espinacs (ben netes).
  5. En una paella petita poseu oli d’oliva en fred, els grans d’all laminats, i coeu-los fins que es daurin. Traieu-los i poseu-los en un paper de cuina per treure’n l’excés d’oli.
  6. En un plat fondo poseu l’arròs; a sobre, el tros de bacallà, i, damunt del bacallà, l’all tendre amb l’all fregit. Al costat, poseu-hi els espinacs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto