Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brou de bacallà: en una cassola, poseu les espines de bacallà dessalades, el julivert, una ceba i la farigola. Coeu-ho 30 min, retireu-ho, coleu-ho i reserveu-ho.
  2. En una cassola, sofregiu l’altra ceba amb una mica d’oli. Quan sigui transparent, afegiu-hi l’all picat fi i l’arròs. Deixeu-ho sofregir 1 min i mulleu-ho amb el vi blanc. Deixeu-lo evaporar i mulleu-ho amb el brou de bacallà. Deixeu-ho coure 15 min. Apagueu el foc i afegiu-hi els trossos de morro de bacallà. Tapeu-ho.
  3. En una paella, sofregiu lleugerament els alls tendres partits per la meitat. Saleu-los i retireu-los.
  4. En la mateixa paella salteu les fulles d’espinacs (ben netes).
  5. En una paella petita poseu oli d’oliva en fred, els grans d’all laminats, i coeu-los fins que es daurin. Traieu-los i poseu-los en un paper de cuina per treure’n l’excés d’oli.
  6. En un plat fondo poseu l’arròs; a sobre, el tros de bacallà, i, damunt del bacallà, l’all tendre amb l’all fregit. Al costat, poseu-hi els espinacs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto