Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els rovellons escapçant el peu i mirant que no estiguin cucats.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a tires fines. Sofregiu-la amb oli. Reduïu el vinagre fins que en quedi una quarta part i reserveu-ho. Salteu els rovellons amb la ceba, la sal, el pebre i el safrà. Quan surti l’aigua dels bolets, afegiu-hi el vinagre que haureu reduït i deixeu-ho coure uns minuts a foc fort. Abaixeu el foc i afegiu-hi l’oli d’oliva. Deixeu-ho confitar molt suaument durant ben bé 12 min.
  3. Marqueu el bacallà per la banda de la pell en una paella antiadherent, i acabeu la cocció confitant-lo amb els bolets.
  4. Emplateu el bacallà amb els rovellons i amb l’escabetx emulsionat que aconseguireu batent-lo amb força amb unes varetes. Perquè us lligui amb més facilitat, hi podeu afegir un petit raig d’aigua tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: