Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Enfarineu i fregiu el bacallà en oli abundant i, tot seguit, reserveu-lo en un plat amb paper de cuina absorbent.
  2. Confiteu la ceba posant la mantega i el sucre en una paella antiadherent. Deixeu-ho coure lentament fins que el sucre agafi un color daurat. Seguidament, afegiu-hi la ceba, tallada a tires fines, i deixeu-la coure a foc baix sense parar-ho de remenar uns 30 min, fins que la ceba quedi confitada.
  3. A la mateixa paella de coure el bacallà poseu una cullerada d’oli i una nou de mantega per saltar els fruits secs. A continuació, afegiu-hi la mel i el vinagre, i deixeu-ho reduir uns 5 min.
  4. Serviu el plat posant primer la ceba confitada; a continuació, el bacallà, i, finalment, cobriu-ho amb la salsa de mel i, si voleu, coroneu-ho amb una cebeta confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto