Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Enfarineu i fregiu el bacallà en oli abundant i, tot seguit, reserveu-lo en un plat amb paper de cuina absorbent.
  2. Confiteu la ceba posant la mantega i el sucre en una paella antiadherent. Deixeu-ho coure lentament fins que el sucre agafi un color daurat. Seguidament, afegiu-hi la ceba, tallada a tires fines, i deixeu-la coure a foc baix sense parar-ho de remenar uns 30 min, fins que la ceba quedi confitada.
  3. A la mateixa paella de coure el bacallà poseu una cullerada d’oli i una nou de mantega per saltar els fruits secs. A continuació, afegiu-hi la mel i el vinagre, i deixeu-ho reduir uns 5 min.
  4. Serviu el plat posant primer la ceba confitada; a continuació, el bacallà, i, finalment, cobriu-ho amb la salsa de mel i, si voleu, coroneu-ho amb una cebeta confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto