Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu un sofregit amb les cebes, 3 grans d’all, els pebrots verds i el pebrot vermell, tot tallat a la juliana, i el tomàquet. Bulliu les patates. Talleu la cansalada petita i, amb un all, rossegeu-ho bé en una cassola. 
  2. Afegiu-hi les patates i aixafeu-les amb la forquilla, rectifiqueu-ho de sal i pebre. Confiteu molt lentament els lloms de bacallà en oli d’oliva, uns 12 min. Munteu un motlle amb la patata i l’ou escumat calent. 
  3. Poseu-hi el bacallà cuit a sobre, amb el sofregit de pebrot cobrint-lo, i coroneu-ho tot amb una cotna de tripa de bacallà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto