Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un sofregit amb les cebes, 3 grans d’all, els pebrots verds i el pebrot vermell, tot tallat a la juliana, i el tomàquet. Bulliu les patates. Talleu la cansalada petita i, amb un all, rossegeu-ho bé en una cassola. 
  2. Afegiu-hi les patates i aixafeu-les amb la forquilla, rectifiqueu-ho de sal i pebre. Confiteu molt lentament els lloms de bacallà en oli d’oliva, uns 12 min. Munteu un motlle amb la patata i l’ou escumat calent. 
  3. Poseu-hi el bacallà cuit a sobre, amb el sofregit de pebrot cobrint-lo, i coroneu-ho tot amb una cotna de tripa de bacallà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto