Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
  2. Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba. Després, posa-hi l’all i ofega-ho a foc lent fins que la ceba agafi color.
  3. Aboca-hi un raig de vi i deixa que l’alcohol s’evapori.
  4. Afegeix una mica d’aigua (uns 2-3 cm del recipient, sense que cobreixi el producte), i quan estigui bullint, aboca-hi el pop. Remena i afegeix el bacallà i deixa que cogui tapat a foc lent durant uns 5 minuts.
  5. Afegeix el pebre vermell, rectifica de sal el brou i el pop. Serveix al plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller de cuina mexicana

Descobriu en aquest taller l’autèntica cuina mexicana, els orígens, els processos i sobretot el...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto