Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la pastanaga, renteu el porro i talleu-los de manera regular. Aixafeu els alls i sofregiu-ho tot amb unes gotes d’oli.
  2. Elimineu les fulles exteriors de les carxofes, les puntes i els pèls interiors, talleu-les a quarts i submergiu-les en aigua amb llimona. Afegiu-les a la preparació anterior, juntament amb l’anís estrellat, continueu la cocció 8 min, remenant-ho de tant en tant, salpebreu-ho i mulleu-ho amb el vi ranci.
  3. Passats 2 min, afegiu-hi l’aigua, el manat d’herbes i la mel, i continueu la cocció uns 10 min més; rectifiqueu-ne el punt de sal i afegiu-hi unes gotes de suc de llimona i la pela de mitja llimona.
  4. Talleu el bacallà en racions i submergiu-lo en oli d’oliva, a 65 ºC, uns 6-7 min.
  5. Retireu el bacallà i poseu-lo sobre un paper absorbent uns segons, per eliminar-ne l’excés d’oli.
  6. Serviu el bacallà amb el brou i algunes carxofes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto