Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Descongeleu el bacallà a la nevera, col·locant-lo sobre una reixeta per a què els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelat, col·loqueu-lo sobre un drap i pressioneu suaument per a retirar-ne l’aigua
  2. Escalfeu un tupí a foc lent, col·loqueu-hi els trossos de bacallà i cobriu-los completament amb oli d’oliva. Afegiu-hi els alls sencers, sense pelar, i els bitxos
  3. Quan apareguin les primeres bombolles, apagueu el foc. Afegiu mitja cullerada de pebre dolç vermell i deixeu coure el bacallà uns 4 o 5 minuts
  4. Mentrestant, saltegeu les verdures en una mica d’oli molt calent durant 2 o 3 minuts. Afegiu-hi la sal i el pebre i reserveu-ho
  5. Escorreu el bacallà i serviu-lo acompanyat amb la juliana de verdures

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto