Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Descongeleu el bacallà a la nevera, col·locant-lo sobre una reixeta per a què els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelat, col·loqueu-lo sobre un drap i pressioneu suaument per a retirar-ne l’aigua
  2. Escalfeu un tupí a foc lent, col·loqueu-hi els trossos de bacallà i cobriu-los completament amb oli d’oliva. Afegiu-hi els alls sencers, sense pelar, i els bitxos
  3. Quan apareguin les primeres bombolles, apagueu el foc. Afegiu mitja cullerada de pebre dolç vermell i deixeu coure el bacallà uns 4 o 5 minuts
  4. Mentrestant, saltegeu les verdures en una mica d’oli molt calent durant 2 o 3 minuts. Afegiu-hi la sal i el pebre i reserveu-ho
  5. Escorreu el bacallà i serviu-lo acompanyat amb la juliana de verdures

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto