Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en infusió l’oli calent amb l’all i el bitxo, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho confitar 5 min.
  2. Per al fons: bulliu les patates, peleu-les i talleu-les a daus. Confiteu-les amb l’oli del bacallà fins que estiguin toves.
  3. Per als espinacs: salteu-los amb les panses i els pinyons, saleu-ho.
  4. Per a l’allioli: munteu els ingredients a la batedora i rectifiqueu-ho de sal.
  5. Per a l’oli verd: tritureu els ingredients fins que quedi un líquid fi.
  6. Per a la transparència: poseu la mel al foc fins que caramel·litzi. Afegiu-hi l’aigua i bulliu-ho 10 min. Heu d’obtenir 250 ml. Afegiu-hi la gelatina, feu que arrenqui el bull. Estireu plaques fines, talleu-les i reserveu-les.
  7. Damunt del plat, fent un cercle, poseu la patata, els espinacs i el bacallà, i escalfeu-ho al forn. Després, poseu-hi l’oli, l’allioli, les flors i cobriu-ho amb la transparència de mel i flors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto