Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en infusió l’oli calent amb l’all i el bitxo, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho confitar 5 min.
  2. Per al fons: bulliu les patates, peleu-les i talleu-les a daus. Confiteu-les amb l’oli del bacallà fins que estiguin toves.
  3. Per als espinacs: salteu-los amb les panses i els pinyons, saleu-ho.
  4. Per a l’allioli: munteu els ingredients a la batedora i rectifiqueu-ho de sal.
  5. Per a l’oli verd: tritureu els ingredients fins que quedi un líquid fi.
  6. Per a la transparència: poseu la mel al foc fins que caramel·litzi. Afegiu-hi l’aigua i bulliu-ho 10 min. Heu d’obtenir 250 ml. Afegiu-hi la gelatina, feu que arrenqui el bull. Estireu plaques fines, talleu-les i reserveu-les.
  7. Damunt del plat, fent un cercle, poseu la patata, els espinacs i el bacallà, i escalfeu-ho al forn. Després, poseu-hi l’oli, l’allioli, les flors i cobriu-ho amb la transparència de mel i flors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto