Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en infusió l’oli calent amb l’all i el bitxo, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho confitar 5 min.
  2. Per al fons: bulliu les patates, peleu-les i talleu-les a daus. Confiteu-les amb l’oli del bacallà fins que estiguin toves.
  3. Per als espinacs: salteu-los amb les panses i els pinyons, saleu-ho.
  4. Per a l’allioli: munteu els ingredients a la batedora i rectifiqueu-ho de sal.
  5. Per a l’oli verd: tritureu els ingredients fins que quedi un líquid fi.
  6. Per a la transparència: poseu la mel al foc fins que caramel·litzi. Afegiu-hi l’aigua i bulliu-ho 10 min. Heu d’obtenir 250 ml. Afegiu-hi la gelatina, feu que arrenqui el bull. Estireu plaques fines, talleu-les i reserveu-les.
  7. Damunt del plat, fent un cercle, poseu la patata, els espinacs i el bacallà, i escalfeu-ho al forn. Després, poseu-hi l’oli, l’allioli, les flors i cobriu-ho amb la transparència de mel i flors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto