Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
  2. Escalfa una mica d’oli amb el bitxo, una dosi d’all i el julivert, i reserva-ho.
  3. Prepara la piperrada escalfant una paella amb una mica d’oli. A continuació, afegeix la ceba, el pebrot tricolor i una dosi d’all directament congelat.
  4. Quan les hortalisses estiguin tendres, afegeix-hi el tomàquet, tapa la cassola i cuina durant 20 minuts.
  5. Condimenta la piperrada amb una mica de sal i un xic de sucre.
  6. Elabora la papillota tallant un rectangle de paper per a forn, col·loca la piperrada a la part baixa i situa al damunt el bacallà.
  7. Tanca la papillota doblegant les vores diverses vegades.
  8. Cuina en el microones a tres quarts de potència durant 3 minuts o al forn a 200ºC durant 10-12 minuts.
  9. Munta els plats amb el bacallà amb piperrada i condimenta’ls amb l’oli d’all, julivert i bitxo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: