Preparació
- Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
- Escalfa una mica d’oli amb el bitxo, una dosi d’all i el julivert, i reserva-ho.
- Prepara la piperrada escalfant una paella amb una mica d’oli. A continuació, afegeix la ceba, el pebrot tricolor i una dosi d’all directament congelat.
- Quan les hortalisses estiguin tendres, afegeix-hi el tomàquet, tapa la cassola i cuina durant 20 minuts.
- Condimenta la piperrada amb una mica de sal i un xic de sucre.
- Elabora la papillota tallant un rectangle de paper per a forn, col·loca la piperrada a la part baixa i situa al damunt el bacallà.
- Tanca la papillota doblegant les vores diverses vegades.
- Cuina en el microones a tres quarts de potència durant 3 minuts o al forn a 200ºC durant 10-12 minuts.
- Munta els plats amb el bacallà amb piperrada i condimenta’ls amb l’oli d’all, julivert i bitxo.