Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per als nyoquis: escalfeu la llet en un cassó. Afegiu-hi la polenta molt a poc a poc. Remeneu-ho sense parar els 15 min que dura la cocció. Al final, afegiu-hi el rovell i reserveu-ho a la nevera. 
  2. Per a la salsa de llet d’ovella: tritureu en un vas americà o amb un túrmix els dos ingredients. Poseu les tàperes en remull 15 min i escorreu-les. Amb la massa de la polenta freda, doneu forma als nyoquis. 
  3. Confiteu el bacallà amb oli 8 min a 80 ºC. Disposeu la salsa de llet d’ovella a la base del plat. Al centre, poseu-hi el bacallà. Escalfeu quatre nyoquis i poseu-los al voltant, amb les tàperes i els maduixots tallats. 
  4. Acabeu-ho amb el cafè a sobre de cada nyoqui i un cordó de mantega clarificada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto