Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per als nyoquis: escalfeu la llet en un cassó. Afegiu-hi la polenta molt a poc a poc. Remeneu-ho sense parar els 15 min que dura la cocció. Al final, afegiu-hi el rovell i reserveu-ho a la nevera. 
  2. Per a la salsa de llet d’ovella: tritureu en un vas americà o amb un túrmix els dos ingredients. Poseu les tàperes en remull 15 min i escorreu-les. Amb la massa de la polenta freda, doneu forma als nyoquis. 
  3. Confiteu el bacallà amb oli 8 min a 80 ºC. Disposeu la salsa de llet d’ovella a la base del plat. Al centre, poseu-hi el bacallà. Escalfeu quatre nyoquis i poseu-los al voltant, amb les tàperes i els maduixots tallats. 
  4. Acabeu-ho amb el cafè a sobre de cada nyoqui i un cordó de mantega clarificada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto