Consells de cuina La Vanguardia

Abans de cuinar el bacallà Skrei, has de posar-lo en salmorra per potenciar-ne el gust. Per fer-ho, posa 100 g de sal en un cassó i afegeix-hi 20 cl d'aigua. Fes que arrenqui el bull i deixa que la sal es dissolgui. Retira el cassó del foc i afegeix-hi la pela d'una llimona i 80 cl d'aigua més. Deixa que es refredi i submergeix-hi el bacallà Skrei durant 30 minuts. Passat el temps, escorre el bacallà i eixuga'l bé amb paper absorbent. El tindràs a punt per consumir-lo o el pots guardar a la nevera fins a l'endemà. Si ho conserves, recorda treure'l un parell d'hores abans de cuinar-lo de la nevera perquè agafi temperatura.

Preparació

  1. Talleu tota la verdura i els bolets en bastons de la mateixa mida.
  2. Poseu el wok al foc. Espereu que estigui ben calent i afegiu-hi un raig d'oli d'oliva. Incorporeu-hi els pebrots, els espàrrecs, els alls tendres i les mongetes verdes. Salteu-ho durant 5 min.
  3. Afegiu-hi els bolets i salteu-ho durant 2 min més.
  4. Tireu sobre les verdures un rajolí de salsa de soja i doneu-hi un parell de voltes. Retireu-ho del foc.
  5. Mentre es fa la verdura, enforneu el bacallà durant 10 min a 180 ºC, aproximadament. El bacallà estarà al punt quan el seu interior arribi a 40 ºC.
  6. Serviu les verdures i a sobre disposeu-hi el bacallà. Acabeu el plat amb un raig d'oli d'oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto