Què cuinar La Vanguardia

Abans de cuinar el bacallà Skrei, has de posar-lo en salmorra per potenciar-ne el gust. Per fer-ho, posa 100 g de sal en un cassó i afegeix-hi 20 cl d'aigua. Fes que arrenqui el bull i deixa que la sal es dissolgui. Retira el cassó del foc i afegeix-hi la pela d'una llimona i 80 cl d'aigua més. Deixa que es refredi i submergeix-hi el bacallà Skrei durant 30 minuts. Passat el temps, escorre el bacallà i eixuga'l bé amb paper absorbent. El tindràs a punt per consumir-lo o el pots guardar a la nevera fins a l'endemà. Si ho conserves, recorda treure'l un parell d'hores abans de cuinar-lo de la nevera perquè agafi temperatura.

Preparació

  1. Talleu tota la verdura i els bolets en bastons de la mateixa mida.
  2. Poseu el wok al foc. Espereu que estigui ben calent i afegiu-hi un raig d'oli d'oliva. Incorporeu-hi els pebrots, els espàrrecs, els alls tendres i les mongetes verdes. Salteu-ho durant 5 min.
  3. Afegiu-hi els bolets i salteu-ho durant 2 min més.
  4. Tireu sobre les verdures un rajolí de salsa de soja i doneu-hi un parell de voltes. Retireu-ho del foc.
  5. Mentre es fa la verdura, enforneu el bacallà durant 10 min a 180 ºC, aproximadament. El bacallà estarà al punt quan el seu interior arribi a 40 ºC.
  6. Serviu les verdures i a sobre disposeu-hi el bacallà. Acabeu el plat amb un raig d'oli d'oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-18 nov

XXI Fira de l'Oli de Siurana

Mes de novembre, mes d'inici de la collita d'olives! En les poblacions catalanes amb més tradició olivera...

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto