Consells de cuina La Vanguardia

Al blog de l’Elena ('Chocolate y pimienta') vaig retrobar aquestes postres típiques àrabs que sempre havia volgut provar… Doncs avui ha arribat el moment! Com sempre, he adaptat la recepta als meus gustos i als ingredients que tenia per casa: l’original es fa amb festucs i no porta cabell d’àngel. Us deixo un enllaç a la seva recepta, però aquí l’escric tal com l’he fet jo.

Preparació

  1. Unteu el fons d’un motlle amb mantega i esteneu-hi una làmina de pasta fil·lo. Unteu-la amb mantega i poseu-hi una segona capa. Repetiu el procés fins a posar 4 capes. Repartiu-hi per sobre 2 cullerades de cabell d’àngel i 100 g d’ametlles.
  2. Com abans, poseu 3 capes més de pasta fil·lo, escampeu la resta de cabell d’àngel i d’ametlles i acabeu-ho amb 3 capes més de pasta fil·lo.
  3. Abans d’untar l’última capa amb mantega, talleu la massa fent talls a la mida que es vulgui menjar (i, si cal, talleu els sobrants del voltant).
  4. Unteu amb mantega l’última capa i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 40 min. Mentrestant, prepareu un almívar espès amb l’aigua, el sucre, la canyella, el suc de llimona i l’aiguanaf.
  5. Traieu la baclaua del forn i, encara calenta, regueu-la amb l’almívar. Deixeu-la refredar i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto