Què cuinar La Vanguardia

Al blog de l’Elena ('Chocolate y pimienta') vaig retrobar aquestes postres típiques àrabs que sempre havia volgut provar… Doncs avui ha arribat el moment! Com sempre, he adaptat la recepta als meus gustos i als ingredients que tenia per casa: l’original es fa amb festucs i no porta cabell d’àngel. Us deixo un enllaç a la seva recepta, però aquí l’escric tal com l’he fet jo.

Preparació

  1. Unteu el fons d’un motlle amb mantega i esteneu-hi una làmina de pasta fil·lo. Unteu-la amb mantega i poseu-hi una segona capa. Repetiu el procés fins a posar 4 capes. Repartiu-hi per sobre 2 cullerades de cabell d’àngel i 100 g d’ametlles.
  2. Com abans, poseu 3 capes més de pasta fil·lo, escampeu la resta de cabell d’àngel i d’ametlles i acabeu-ho amb 3 capes més de pasta fil·lo.
  3. Abans d’untar l’última capa amb mantega, talleu la massa fent talls a la mida que es vulgui menjar (i, si cal, talleu els sobrants del voltant).
  4. Unteu amb mantega l’última capa i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 40 min. Mentrestant, prepareu un almívar espès amb l’aigua, el sucre, la canyella, el suc de llimona i l’aiguanaf.
  5. Traieu la baclaua del forn i, encara calenta, regueu-la amb l’almívar. Deixeu-la refredar i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto