Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la meitat de la llet condensada amb dos rovells d’ou i la ratlladura de la pell de les llimones. Afegiu 3 fulles de gelatina dissoltes en una mica de llet molt calenta. Afegiu-hi la meitat de la nata semimuntada i dues clares muntades a punt de neu. Barregeu-ho bé amb molt de compte per tal que no s’abaixi i aboqueu-ho al motlle. Deixeu el motlle a la nevera de forma inclinada per tal que la crema qualli en diagonal. Espereu com a mínim 2 h.
  2. Foneu la xocolata al microones amb 3 cullerades de llet. Afegiu-hi les 3 fulles de gelatina restants, també dissoltes amb una mica de llet calenta. A part, barregeu com abans la resta de la llet condensada amb dos rovells d’ou, afegiu-hi la xocolata tèbia i deixeu-ho refredar una mica. Afegiu-hi la resta de la nata semimuntada i les dues clares d’ou a punt de neu.
  3. Aboqueu-ho sobre la crema de llimona i deixeu-ho quallar a la nevera, ara ja en posició horitzontal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: