Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Munteu amb la batedora elèctrica la crema de llet amb els 250 g de sucre fins que quedi una nata mig muntada.
  2. Poseu en un bol els 50 g de sucre restants i els rovells d’ou, i bateu-ho força fins que blanquegi. Per fer-ho més ràpid podeu muntar-ho al bany maria. Tot seguit, afegiu-hi la nata muntada. Esmicoleu el torró de Xixona, afegiu-lo també al bol i remeneu delicadament perquè la nata no es talli.
  3. Poseu-ho tot amb un motlle allargat i deixeu-lo al congelador d’un dia per l’altre.
  4. Poseu la xocolata en un recipient amb la mantega i el brandi. Foneu-ho tot al bany maria. Serviu el bescuit gelat amb la xocolata calenta per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto