Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC. 
  2. Greixeu un motlle amb mantega i empolseu-ho lleugerament amb farina. Reserveu-ho.
  3. Poseu en el got el sucre, la taronja i els ous. Programeu 3 min a 37 ºC i velocitat 5.
  4. Afegiu-hi la mantega i la nata i barregeu-ho programant 5 s a velocitat 4.
  5. Incorporeu-hi la farina, el llevat i la sal. Programeu 15 s a velocitat 3. Amb l'espàtula, acabeu d'embolicar la barreja.
  6. Aboqueu la barreja en el motlle i colpegeu-lo suaument damunt del taulell perquè la massa es distribueixi bé, la superfície quedi regular i no es formin bombolles d'aire al bescuit (el motlle no s'ha d'omplir més de la meitat).
  7. Fornegeu-ho uns 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: