Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la llet d’ametlles: tritureu les ametlles amb aigua i deixeu-ho reposar 3 h. Reserveu-ho. 
  2. Per al menjar blanc: coleu la llet d’ametlles que heu preparat anteriorment i barregeu-la amb el sucre, el midó, la sal, la canyella i la llimona. 
  3. Poseu-ho al foc i feu-ho bullir 5 min. 
  4. Per al bescuit: foneu la mantega i la xocolata a foc suau o al bany maria. 
  5. Barregeu-hi el sucre i els rovells d’ou i remeneu-ho. Poseu-hi el cacau, la farina i l’impulsor. 
  6. Munteu les clares a punt de neu i barregeu-ho tot, coeu-ho al forn en un motlle encamisat entre 15 i 20 min a 160 ºC. 
  7. Muntatge: serviu el bescuit tebi amb la crema freda, cacau en pols i canonets de xocolata. Opcionalment, acabeu-ho amb una cirereta verda confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto