Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la llet d’ametlles: tritureu les ametlles amb aigua i deixeu-ho reposar 3 h. Reserveu-ho. 
  2. Per al menjar blanc: coleu la llet d’ametlles que heu preparat anteriorment i barregeu-la amb el sucre, el midó, la sal, la canyella i la llimona. 
  3. Poseu-ho al foc i feu-ho bullir 5 min. 
  4. Per al bescuit: foneu la mantega i la xocolata a foc suau o al bany maria. 
  5. Barregeu-hi el sucre i els rovells d’ou i remeneu-ho. Poseu-hi el cacau, la farina i l’impulsor. 
  6. Munteu les clares a punt de neu i barregeu-ho tot, coeu-ho al forn en un motlle encamisat entre 15 i 20 min a 160 ºC. 
  7. Muntatge: serviu el bescuit tebi amb la crema freda, cacau en pols i canonets de xocolata. Opcionalment, acabeu-ho amb una cirereta verda confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto